Technische vacatures in Sneek

Ga jij vandaag solliciteren op misschien wel je nieuwe technische baan in Sneek? In Sneek zijn er namelijk diverse technische vacatures te vinden voor vele vakgebieden. Waar je ook in uitblinkt of hoeveel werkervaring je ook hebt, bij Technicum hebben wij een uitdaging die bij jou past. Wij helpen jou graag om te bouwen aan je toekomst. Wil je direct aan de slag in de techniek in Sneek? Bekijk hieronder alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’-buttons die je op de vacaturepagina’s vindt.

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Wis alle filters
Opleidingsniveau
Vakgebied
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

23 vacatures gevonden in Sneek

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Staat jouw baan in Sneek er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. Dan helpen wij je aan de technische baan die bij je past. We doen het samen. Dat is ons werk.

Laat je CV achter

Werken in de techniek in Sneek

Sneek is meer dan alleen de waterhoofdstad van Friesland en sneekweek met de bekende Friese Skûtjes. Sneek is één van de elfstedenen en ligt centraal in Friesland. Het ligt tussen Heerenveen en de afsluitdijk en vlakbij het noordelijk verkeersknooppunt bij Joure, waar de A7 en A6 elkaar ontmoeten. Het is gelegen aan het Sneekermeer en dit wordt ook wel het middelpunt van de Friese wateren genoemd, waar veel watersport te vinden is. De watersport zien we ook terug in de techniek met veel mogelijkheden in de luxe jachtbouw en de metaalbewerking. Maar ook de voedingsmiddelenindustrie is goed vertegenwoordigd in en om Sneek met o.a. de bekende Berenburg Weduwe Joustra en ijsjesfabriek Holiday Ice in het nabijgelegen Sint Nicolaasga.

Technische opleidingen in Sneek

Wil jij je kennis verder uitbreiden in de techniek? Misschien wil je monteur worden en reparaties en onderhoud doen in een fabriek. Je specialiteit kan ook liggen in het plannen, voorbereiden, afronden en in de tussentijd bewaken en bijsturen van bouwprojecten. In Sneek zijn er veel mogelijkheden om te werken aan de bouw van schepen en jachten. Als monteur mechatronica of (allround) constructiewerker ben je gespecialiseerd in scheepsreparatie en onderhoud. Waar je interesse ook naar uitgaat, Technicum heeft genoeg mogelijkheden voor jouw nieuwe carrièrestap.

Welke technische functies zijn populair in Sneek

Je kunt in Sneek verschillende technische functies vinden zoals:

Als een van bovenstaande functies nou niet een van jouw specialisaties is, wees dan niet getreurd. Er zijn veel meer mogelijkheden in Sneek. Bekijk alle functies in de openstaande vacatures of kies voor een open sollicitatie. Dan gaan wij voor jou op zoek naar technische vacatures in Sneek op basis van je cv en motivatie.

 

Wie zijn de technische topwerkgevers in Sneek?

Door de gunstige ligging te midden van de Friese meren, worden er onder meer veel vacatures aangeboden in de jachtbouw. Zo is De Vries Scheepsbouw in Makkum (onderdeel van Feadships), geregeld op zoek naar technische specialisten met een achtergrond in de scheeps- en jachtbouw of de fijne installatietechniek. Bouw jij mee aan de mooiste luxe jachten?

Zie jij het water liever in bevroren vorm, dan heeft Technicum wellicht een mooie baan voor je bij de ijsjesfabriek in Sint Nicolaasga. Vraag de collega's, van onze vestiging Sneek, dan eens naar de technische vacatures bij Holiday Ice voor een baan als technisch operator of monteur technische dienst. 

Of wat dacht je van mooi mechanisch werk aan turbinebladen en componenten voor thermische/nucleaire stoomturbines en compressorbladen voor gasturbines. Door onze landelijke samenwerking met Stork kun je via Technicum, namelijk ook aan de slag bij Stork Turbo Blading in Sneek. 

Technische vacatures in de regio Sneek

Benieuwd wat er nog meer voor technische banen bij topwerkgevers zijn in de verdere omgeving van Sneek? Bekijk dan snel onderstaande steden of bekijk alle technische vacatures in Friesland.


Wil je direct aan de slag in de techniek in Sneek? Bekijk hierboven alle openstaande technische vacatures en reageer eenvoudig online via de ‘Solliciteer direct’-knoppen die je op de vacaturepagina’s vindt.