Technicum nieuws

Technicum uitzendbureau is al tientallen jaren actief op de technische arbeidsmarkt. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen die plaatsvinden in de techniek, de bouw en alles wat daarmee verbonden is.

Door het delen van nieuws houden we kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers op de hoogte van actualiteiten en ontwikkelingen binnen de technische branche. Technicum deelt al nieuws op social media via LinkedInFacebook en Instagram en heeft daarnaast vanaf vandaag ook een eigen nieuwsrubriek op de website. In deze nieuwsrubriek zal Technicum een aantal artikelen plaatsen per maand. De artikelen zijn zowel voor werkgevers, werknemers als voor werkzoekenden interessant. 

Technicum is toonaangevend
Als VCU-gecertificeerd uitzendbureau is Technicum toonaangevend in de markt. Dat betekent dat Technicum een professionele dienstverlening heeft waarbij veiligheid een belangrijke rol speelt. Het personeel van Technicum wordt door middel van werkinstructies en persoonlijke beschermingsmiddelen zo goed mogelijk voorbereid op elk project op iedere werkplek in Nederland.

Altijd dichtbij
Technicum heeft door heel Nederland projecten en vestigingen. Zo zijn we altijd dichtbij en hebben we een lokaal werkaanbod. Dat is wel zo makkelijk en persoonlijk. Technicum is een uitzendbureau waar je nog gewoon binnen kunt lopen voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden voor een baan in de techniek te bespreken. Natuurlijk kun je ook online solliciteren op vacatures in de techniek. Wil je meer weten bezoek ons dan op één van onze locaties of schrijf jezelf vrijblijvend in via een open sollicitatie.